Losse TaoWorkshop

‘met Chi Kung, Tao Meditatie en Chinese Yoga’

Deze zomer vindt er een  Tao Zomer Workshop plaats op zaterdag 14 augustus 2021.
Door het afwisselende karakter van de workshopdag en mooie ontspanningsmomenten ertussen vliegt de tijd altijd voorbij en heb je helemaal niet door dat je al een hele dag bezig bent. Natuurlijk zal bij mooi weer ook een deel van de training heerlijk buiten plaatsvinden!

Voor wie?
De Tao Zomer workshop is geschikt om kennis te maken en om je fundament te verstevigen. Hoe breder het fundament, hoe steviger de training zich verankert en hoe groter je doorgoeipotentieel. Ieder doet op zijn niveau mee.

Onderdelen: Chi Kung, Tao Meditatie en Tao Yin zijn onderdelen van deze dag en bij mooi weer trainen we ook een deel buiten.
Afhankelijk van wat je eerder bij mij getraind hebt zal het een mix van nieuwe en eerder geleerde technieken zijn. In beide gevallen ga je met meer energie en ontspanning naar huis!  Ook zijn het praktische oefeningen die je ook goed thuis kunt doen.

Deze workshop(s) is verder ook geschikt als introductie op de Tao Workshopserie van 5 eendaagse workshops of het vijfdaagse Retreat of de wekelijkse cursussen. Voor een indruk  klik hier voor de lopende of net afgeronde basisserie en klik hier voor de gevorderde serie.

Gun jezelf een dag lang heerlijk trainen!

  • dag en tijd: zaterdag 14 augustus van 09.45 – 16.45 uur (let op: de extra 1/2 dag op zondag 15 augustus zoals in de nieuwsbrief stond vermeld is komen te vervallen, je kunt je nog wel opgeven voor de losse Tao workshop op zaterdag 15 augustus)
  • locatie: Oostvoorne (Zuid Holland), 30 minuten rijden vanaf Rotterdam. Zeer gunstige locatie: zaal en voor lunch direct bij de bossen en niet ver van het strand en de zee!
  • Annemarie Pruijt: docent Chi Kung, Tao Meditatie, Chinese Yoga
  • prijs: 115,- dagworkshop (7 uur)
  • vroegboekkorting tot 4 juli: 98,50 euro pvoor de dag workshop
  • aanmelden: aanmeldingen gaan op volgorde van binnenkomst van betaling. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met praktische info zoals adres, locatie en exacte tijden, betalingswijze e.d.
  • betalingswijze: overmaken naar NL73 RABO 0.11.66.74.318 tnv A. Pruyt ovv ‘tao workshop dag +  datum + je naam’
  • bijzonderheden: naast deze introductie workshops zijn er ook wekelijkse cursussen van 12 lessen en/of een jaartraining van 5-6 workshops van november-april 2020-2021. Zet je alvast op de belangstellenden lijst, dan ontvang je de flyer met de data. Daarnaast zijn er Open Lessen eind augustus en half of 3e week januari, deze zijn ook geschikt om een indruk van de Tao Jaartraining, Tao retreat of reguliere wekelijkse cursussen te krijgen. Verder worden de RIVM maatregelen op nagehouden en wordt je daarvoor tzt geïnformeerd.

Aanmelden of meer info: