ChiRunningweekend

‘Deze zomer is er een speciaal Chi Running Flow Weekend, verdiepingslevel 2 en 3 ‘

Wil je jouw Chi Running techniek verbeteren, wil je meer soepelheid, snelheid maar ook energie en flow ervaren tijdens het hardlopen? Doe dan mee met dit leerzame tweedaagse weekend!
Dit verdiepingsweekend met als thema Flow wordt slechts 1 keer per jaar georganiseerd met een speciaal thema. Het is een next level chi running workshop die nergens anders in de hardloopwereld wordt gegeven.

Techniek, chi & flow training
Niet alleen verbetert je techniek, ook ontdek je tijdens deze vervolgworkshop de onbeperkte en verrassende  mogelijkheden van jouw ‘Chi’. Je leert body en mind tijdens deze dag beter te laten samenwerken waardoor je meer haalt uit jezelf en uit je hardloopsport. Principes uit de krijgskunst, zoals tai chi, en de vijf Chinese natuurelementen worden op een leuke en praktische manier toegepast tijdens deze training. Dit jaar is er weer een speciaal thema en maak je kennis met de drie fundamentele bouwstenen die ten grondslag liggen aan het creëren van meer flow.

‘Flow is niet wat je overkomt, maar waar je zelf voorwaarden voor kunt scheppen’.

Onderdelen
We gaan praktisch aan de gang met voor hardlopers toegepaste Chi Kung oefeningen, waarin de rug c.q. psoas ook weer aandacht krijgt, doen we verschillende technische Chi Running verdiepingsoefeningen, maak je kennis met specifieke trainingsvormen en leer je meer over ideale voorbereiding op je loopje of wedstrijden. Ook wanneer je enkel recreatief loopt is dit heel waardevol. Je dient de chi running basiscursus te hebben gedaan en als basisconditie geldt dat je minimaal 5 kilometer moet kunnen hardlopen. Bij twijfel neem contact op.  Het belooft een leerzame en afwisselende workshop te worden met een mooi uitgebalanceerd programma tussen inspanning en ontspanning,

Waardevolle uitbreiding
Voor degenen die bij Annemarie de chi running trainingsgroepen volgen, dit vormt een uitbreiding op de trainingen. Er komt stof aanbod waar geen ruimte voor is tijdens de reguliere trainingslessen van vijfkwartier.

Gun je jezelf ook nieuwe inzichten en een unieke ervaring? Doe dan mee!

Programma Chi Running Flow Weekend’

 • Welkom + inleiding/ uitleg trainingsfundamentals
 • Opwarming met Chi Kungs in de zaal en bij mooi weer buiten
 • Chi Running Verdieping Techniek en Chi & Flow oefeningen
 • Video-analyse
 • Lunch
 • Oefeningen in de zaal voor de Psoas en andere oefeningen ter ondersteuning van de chi running techniek
 • Chi Running Verdieping vervolg
 • Afsluiting
  * Volgorde van de onderdelen kan iets verschillen

Praktisch Chi Running Flow Weekend’

 • Voor wie: zowel de recreatieve als de wedstrijdlopers zijn welkom. Ieder traint op zijn eigen niveau. Je dient de basiscursus Chi Running gedaan te hebben en als basisconditie geldt dat je minimaal 5 km achter elkaar kunt hardlopen. Bij twijfel neem gerust contact op.
 • Data: weekend van zaterdag 22 juli en zondag 23 juli
 • Tijden: zaterdag 22 juli start om 9.30 uur en zondag 23 juli einde om 15.30 uur.
  Op zaterdag hebben we een langer programma tot ca. 17.30 uur en op zondag korter tot 15.30 uur uur  Avonds is er geen programma. Het kan zijn dat we een half uur eerder aanvangen (tzt bekend).
 • Locatie: Hotel ’t Wapen van Marion te Oostvoorne (Zuid Holland), omringd door een zeer mooi natuurgebied met bossen en duinen en vlakbij het strand en de zee en heeft een mooie zaal. Ca. 30 min vanaf Rotterdam. Parkeren is gratis.
 • Groepsgrootte: kleine groep, max 8 personen
 • Annemarie Pruijt: Senior Chi Running & Walking instructeur sinds 2006
 • Prijs 2023: 218,50 euro incl. zaalhuur, video-analyse, 15 les- en begeleidingsuren met techniektraining, chi kung en toegepaste hardloopmeditatie en oefeningen  met o.a. de psoas ter ondersteuning van het chi running
 • Vroegboekkorting: bij opgave en betaling vóór 22 juni 2023 voor het Chi Running weekend betaal je € 198,50 i.p.v. € 218,50. Heb je afgelopen najaar en/of voorjaar deelgenomen aan de trainingsgroepserie (6 sessies) of eerder meegedaan met het vorige Verdiepingsweekend bij Annemarie Pruijt ontvang je 10,- extra korting.
 • Opgeven en betalingswijze: Het bedrag 2 weken – tenzij anders aangegeven- voor aanvang overmaken naar NL73 RABO 011.66.74.318 t.n.v. A. Pruyt ovv ‘chi running verdiepingsweekend juli 2023 + je naam’ (let op: vergeet deze vermelding niet, ook je naam opgeven). Aanmeldingen gaan op volgorde van betaling i.v.m. groepsgrootte. Stuur ook een email dat de betaling is gedaan.
 • Overige praktische informatie: na aanmelding en uiterlijk een week voor aanvang ontvang je per email een bevestiging met de laatste praktische info zoals het adres, exacte tijden en verzamelplek, kledingtips, wat mee te nemen en het definitieve programma  etc.
 • Bijzonderheden: wil je een heel weekend er tussen uit zijn, dan kun je overnachten bij het hotel vanwaaruit we starten of de B&B van het hotel dat een paar honderd meter verderop ligt, gelegen aan het rand van het bos. Ook zijn er meerdere campings in Oostvoorne. In Brielle en Rockanje, waar Oostvoorne op ca. 10 minuten rijden tussenin ligt, heb je ook verschillende overnachtingsmogelijkheden. Voor reviews klik hier.

Aanmelden of meer info: