1 op 1

Er zijn verschillende type 1-op-1 sessies mogelijk bij Annemarie. Je kunt een behandeling boeken of een train | coach sessie. Hieronder verder toegelicht.

Behandelingen
Annemarie’s behandelingen zijn erop gericht om de energie weer te laten stromen waar stagnatie is ontstaan. Stagnatie herken je aan gebrek aan vitaliteit, fysieke klachten die opspelen en niet makkelijk weg gaan, kwaaltjes die er bijkomen of steeds weer terugkeren, maar herken je ook aan emotionele, hormonale onbalans, mentale onrust en gebrek aan helderheid. Soms heb je hulp van buiten nodig om iets in jezelf te doorbreken of heling op gang te brengen. Ze gebruikt aandacht, zachte aanraking en soms zachte kracht om het herstel- en groeivermogen van de klant te (re-)activeren. Gepaste coaching is onderdeel van de behandeling. Het grootste deel van de behandeling vindt op de behandeltafel plaats.

Train | Coach sessie
De train | coach sessies kunnen binnen of buiten plaatsvinden. Afhankelijk van het thema. Zo wordt bijvoorbeeld chi kung of specifieke aandachtsoefeningen ingezet om bepaalde klachten te verhelpen  danwel beter mee om te gaan of om in te zoomen op bepaalde thema’s of vraagstukken rondom je persoonlijke situatie of ontwikkeling. Verder kun je ook sessies boeken om emotioneel of mentaal sterker te worden in de beoefening van je sport. Dit kan zo nodig ook buiten plaatsvinden.

Boeken
Je kunt een 1-op-1 sessie boeken door te mailen naar Annemarie Pruijt of te bellen. Omdat zij ook lesgeeft, wordt aangeraden op het moment dat de telefoon niet wordt opgenomen om een email te sturen dan belt zij terug zodra in de gelegenheid. De voicemail kan helaas niet altijd afgeluisterd worden of er is niet altijd gelegenheid de gegevens te noteren om later terug te bellen.

Achtergrond
Annemarie Pruijt heeft zich tijdens en na haar HBO opleiding Personeel en Arbeid en WO opleiding Sociologie zich bekwaamd en gespecialiseerd op het gebied van energie, zelfheling en bewustzijnsontwikkeling. Ze volgt al meer dan twintig jaar cursussen en opleidingen  in Nederland en het buitenland. Naast dat zij zelf traint geeft ze al weer meer dan vijftien jaar les in Chi Kung, Meditatie en Chinese Yoga aan groepen en op verzoek ook op individuele basis.  Nu heeft zij zich de afgelopen jaren ook toegelegd op het geven van behandelingen. Hiervoor heeft Annemarie twee verschillende opleidingen gevolgd die naadloos aansluiten op haar werk en eerdere opleidingen. Momenteel verdiept zij zich in verschillende vervolgmodules. Daarnaast is zij sinds 2006 Sr. trainer coach Chi Running, Chi Walkig en Chi Tennis en heeft ze ervaring met diverse andere sporten.

Kosten:

behandelsessie 75,- p.p. per uur
op dit moment geldt een korting en betaal je 65,-

Kosten:

coach train sessie 75,- per uur en 92,50 p.p. per 1 1/2 uur

Locatie:

Oostvoorne