Running

IMG_5399-67Wil je efficiënter, zonder blessures en met meer gemak hardlopen?  Dan kan Chi Running uitkomst voor je bieden.

Chi Running is een revolutionaire benadering van het hardlopen en krijgt steeds meer internationale bekendheid. Het is een moderne hardloop techniek die gebaseerd is op oude Chinese inzichten. Chi Running combineert de souplesse en de bewuste manier van bewegen van T’ai Chi met de kracht en energie van het hardlopen.

Indien je volgens de  Chi Running methode traint, loop je:

  • aanzienlijk minder risico op blessures
  • efficiënter en met meer gemak
  • sneller door te ontspannen
  • met meer plezier en bewustzijn

De cursussen Chi Running worden gegeven op twee vaste locaties in Nederland: Rotterdam en Oostvoorne – ligt in Zuid-Holland net onder Rotterdam in een mooi natuurgebied met bossen, de duinen, het strand, de zee. Daarnaast wordt er op aanvraag cursussen verzorgd in Den Haag of elders op aanvraag.

Ben je nieuwsgierig of dit iets voor jou kan zijn, neem dan gerust contact op voor meer informatie.
Annemarie is gecertificeerd Senior Chi Running en Chi Walking instructeur, en geeft hier inmiddels al ruim 10 jaar cursussen en trainingen in én verdiept zich nog steeds door het volgen van opleidingen op sport, gezond bewegen en chi gebied in binnen- en buitenland.