Tao workshop basisserie

‘serie van 9 workshops met Chi Kung, Tao Meditatie en Tao Yin’

Workshopseries
Vanaf het najaar starten er twee nieuwe serie’s  van negen tot tie workshops in de periode september t/m mei het jaar erop.
Een basisjaartraining rondom De Vijf Elementen en een gevorderde jaartraining Inner Earth.

Basisjaar 2022-2023 ‘De vijf Elementen’
In deze jaartraining leer je hoe de Vijf Elementen in jouw constitutie vertegenwoordigd zijn: hoe je vitaliteit, passie, denk- en voelvermogen en manifestatiekracht zich tot elkaar verhouden en hoe je deze krachten kunt voeden. Tijdens de workshop dagen komen alle vijf elementen langs. We brengen de verschillende energiestromen in balans en daarmee je zelf. De vijf verschillende dagen bestaan uit een afwisselend en uitgebalanceerd programma met Chi Kung, Tao Meditatie en Tao Yin. Je komt beter in de vitaliteit te zitten, je krijgt meer grip op je gevoelsleven en er ontstaat meer helderheid en ruimte voor persoonlijke groei. Voor meer informatie klik hier.

Zin om mee te doen of heb je nog nooit bij mij getraind en wil je eerst kennismaken met dit krachtig en inspirerend materiaal? Doe dan mee met de introductie workshop en/of intro-les die een paar keer per jaar wordt gegeven. Hierin krijg je een goed beeld van de workshopserie. Informatie is vrijblijvend op te vragen bij Annemarie Pruijt door een email te sturen of klik hier voor introductie-data.

Aanmelden of meer info: