Trainingsgroep en tochten

Chi Walking trainingslessen rond Volle Maan

Speciaal voor de wandelaar die

  • sportief én aandachtig wil wandelen,
  • techniek verder wil aanscherpen en verdiepen,
  • heerlijke warming up Chi Kungs wilt leren,
  • een betere energie doorstroming wilt ervaren,
  • een nieuwe beleving wilt meemaken, en
  • wilt genieten van de natuur zonder na te denken over routes

Eenmaal per maand lopen we op dinsdagavond anderhalf uur. Dit is rond volle maan zodat we verzekerd zijn van voldoende licht. Ook is het altijd speciaal om met elkaar een avondwandeling te maken met of rond volle maan.
Vanaf verschillende startpunten vertrekken we zodat de diversiteit van de looproutes aanwezig blijft.
In het najaar en het voorjaar start er steeds een serie van 5 bijzondere wandeltrainingen. Deze vinden plaats in Oostvoorne/Rockanje.

Deelname aan de trainingsgroep is mogelijk na het volgen van de Chi Walking cursus. In sommige gevallen kun je instromen als je bijv. net de basisworkshop chi walking hebt afgerond. Ook kun je eenmalig los meedoen om te bezien of het iets voor je is.

Chi Walking losse opfrisworkshops en tochten

Verder worden zo nu en dan losse (opfris) workshops en tochten in onder andere de winter en zomer georganiseerd. De opfrisworkshops vinden in Oostvoorne en Rotterdam plaats, de tochten doorgaans bij de prachtige bossen, duinen, strand en zee van Oostvoorne en Rockanje. Zowel overdag als ’s avonds bij volle maan. Indien je hiervan op de hoogte wilt worden gehouden, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Zie ook het lesschema Chi Walking voor de actuele trainingen.

Kosten:

85,- vervolgserie 5x Oostvoorne

Kosten:

wisselt per tocht, tzt bekend

Locatie:

Oostvoorne/Rockanje/Rotterdam

Voor wie:

na afronding basiscursus