Retreat Ibiza Kreta

Twee heerlijke weken in 2020 met Chi kung, Chinese yoga & meditatie, natuurwandelingen en verkwikkende duiken in de Mediterranée

Wil je weer tot jezelf komen en opladen of wil je een stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling? Voed, inspireer en trakteer jezelf op één van de heerlijke retraites met Annemarie Pruijt.

Trainen op Ibiza en Kreta

Ibiza en Kreta zijn eilanden waar de vijf natuurelementen volop zichtbaar en voelbaar zijn. De zon, warmte, zee en schone lucht helpen je versneld in een diepere ontspanning te komen waardoor weer een frisse, vitale en levenslustige energiestroom op gang kan komen.
Zowel op Kreta als op Ibiza is er een gevarieerdheid aan bomen, struiken, kruiden en bloemen die passen bij onze behoefte aan groei en het vinden van ruimte in jezelf. De aardekracht van het eiland uitgedrukt in onder meer haar rotsformaties en idyllische baaien typisch voor Ibiza en het meer ruige karakter van Kreta herinnert ons eraan om zorg te dragen voor een stevige bodem in ons zelf. De uitgekozen locaties in het noorden van Ibiza en het westen van Kreta zijn krachtige plekken om heerlijk te kunnen trainen en dichter bij je kern te kome

Over de training

Altijd geldt dat we veel buiten trainen en in de natuur zijn. ’s Morgens starten we de dag terwijl de zon opkomt met een opwarming aan het strand en of met uitzicht op de baai. Je geeft met chi kungs en meditaties je energiestroom dagelijks een krachtige start. Tegelijkertijd is het evenzo belangrijk los te laten, kalmte te ervaren, zacht te worden en naar binnen te gaan.

Er is daarom veel aandacht voor de bewustwording van je lichaam en de verschillende energiestromen. De yang en yin energiestromen die we deze week vrij maken, gebruiken we om hoofd, hart en buik in balans te brengen. We werken daarbij met de Chinese vijf elementen. De chi kung en meditaties laten je verder ervaren hoe je meer grip krijgt op je energie- niveau en je gevoelsleven.

In de training zit een mooie balans tussen trainen en rust én staan er naast de chi kungs, chinese yoga en meditatie ook een aantal  wandelingen op het programma in schitterende natuur en sluiten dat verfrissend af in de zee.

Verblijf

Het aangename en netjes ingerichte huis op Ibiza ligt verborgen in het binnenland omgeven door mooie natuur met het strand en
de zee niet al te ver van ons vandaan. Op Kreta verblijven we in het westen van het eiland in een aangenaam en netjes ingericht typisch Kretiaanse hotel. Deze accommodatie is door de Griekse eigenaar zelf in een bergwand gebouwd uitkijkend op de zee aan de ene kant en op de bergen aan de andere kant.  Smakelijke (zoveel mogelijk biologische) vegetarische maaltijden ondersteunen onze training.

Mei programma
De week in mei is gericht op ontspannen en dichter bij jezelf komen. We besteden veel aandacht aan je vitaliteit met o.a. chi kungs, chinese yoga en meditatie en gaan vrijwel iedere middag op pad voor wandelingen in schitterende natuur en sluiten dat verfrissend af in de zee.

September programma
Ook in de september week zijn er een aantal mooie natuurwandelingen en dagelijkse zwemgelegenheden, maar het accent ligt vooral op het dieper naar binnen gaan waardoor de intensiteit hoger is. Hiervoor wordt extra ruimte gemaakt in het middagprogramma.

Heb je interesse?

Zin om mee te gaan met deze ontspannende, opladende en helende retreats? Of heb je nog vragen of benieuwd welke week het beste bij je aansluit Bel of stuur een email en/of klik hier en je krijgt de flyer met alle praktische informatie  vrijblijvend toegestuurd.

Kosten:

va. 1045,-

Kosten:

incl 5 daagse training met een gedegen opgebouwd programma, professionele docent en begeleiding, overnachtingen, maaltijden, vervoer voor dagelijkse wandeling en uitstapjes naar strand/zee, naslagwerk

Kosten:

excl vlucht

Voor wie:

6 tot 10 deelnemers