VerdiepingsWeekend

‘Deze zomer is er een speciaal Chi Running Flow Weekend, verdiepingslevel 2 en 3 ‘

Wil je jouw Chi Running techniek verbeteren, wil je meer soepelheid, snelheid maar ook energie en flow ervaren tijdens het hardlopen? Doe dan mee met dit leerzame tweedaagse weekend!
Dit verdiepingsweekend met als thema Flow wordt slechts 1 keer per jaar georganiseerd met een speciaal thema. Het is een next level chi running workshop die nergens anders in de hardloopwereld wordt gegeven.

Techniek, chi & flow training
Niet alleen verbetert je techniek, ook ontdek je tijdens deze vervolgworkshop de onbeperkte en verrassende  mogelijkheden van jouw ‘Chi’. Je leert body en mind tijdens deze dag beter te laten samenwerken waardoor je meer haalt uit jezelf en uit je hardloopsport. Principes uit de krijgskunst, zoals tai chi, en de vijf Chinese natuurelementen worden op een leuke en praktische manier toegepast tijdens deze training. Dit jaar is er weer een speciaal thema en maak je kennis met de drie fundamentele bouwstenen die ten grondslag liggen aan het creëren van meer flow.

‘Flow is niet wat je overkomt, maar waar je zelf voorwaarden voor kunt scheppen’.

Onderdelen
We gaan praktisch aan de gang met voor hardlopers toegepaste Chi Kung oefeningen, waarin de rug c.q. psoas ook weer aandacht krijgt, doen we verschillende technische Chi Running verdiepingsoefeningen, maak je kennis met specifieke trainingsvormen en leer je meer over ideale voorbereiding op je loopje of wedstrijden. Ook wanneer je enkel recreatief loopt is dit heel waardevol. Je dient de chi running basiscursus te hebben gedaan en als basisconditie geldt dat je minimaal 5 kilometer moet kunnen hardlopen. Bij twijfel neem contact op.  Het belooft een leerzame en afwisselende workshop te worden met een mooi uitgebalanceerd programma tussen inspanning en ontspanning,

Waardevolle uitbreiding
Voor degenen die bij Annemarie de chi running trainingsgroepen volgen, dit vormt een uitbreiding op de trainingen. Er komt stof aanbod waar geen ruimte voor is tijdens de reguliere trainingslessen van vijfkwartier.

Gun je jezelf ook nieuwe inzichten en een unieke ervaring? Doe dan mee! Je kunt je alvast op de belangstellenden lijst zetten dan krijg je als eerste alle praktische info incl. prijs, locatie e.d.  toegestuurd.
Het weekend vindt altijd plaats in een mooi natuurgebied. T.z.t. is de locatie bekend. 

 Voor reviews klik hier.

Kosten:

Prijs is tzt bekend.

Locatie:

Oostvoorne (Zuid-Holland) of elders in Nederland tzt bekend

Duur:

Tijden en duur tzt bekend

Voor wie:

de recreatieve en wedstrijdloper, je dient minimaal 5 km te kunnen hardlopen en de basisworkshop chi running gedaan te hebben