Privé-les

Het is ook mogelijk om privé-lessen te krijgen in Oostvoorne. De dagen en tijdstippen worden in overleg bepaald. De duur varieert van een uur tot twee uur.

Verschillende oefeningen, specifieke trainingsvormen en spelvormen zorgen ervoor dat je met meer gemak gaat spelen. Je leert minder spierkracht te gebruiken, je hebt aanzienlijk minder kans op blessures en komt tot een duidelijk beter resultaat.  ‘Bereik meer met minder’.

Nieuwsgierig geworden naar Chi Tennis? Maak een afspraak voor een introductie van 6 lessen met Chi Tennis.

Ter info:

  • Na aanmelding ontvang je de precieze informatie zoals adres, eventuele kledingtips, betalingswijze e.d.
  • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn en je laat dit niet later dan 72 uur voor aanvang van de prive sessie weten dan kun je kosteloos of gedeeltelijk kosteloos annuleren, ondermeer afhankelijk van de baanhuur. Bij het annuleren wordt ervan uitgegaan dat hier alleen gebruik van gemaakt wordt vanwege een uitzonderlijke privé situatie.
  • Bij het niet komen opdagen op de afspraak of het annuleren later dan 24 uur voor aanvang van de afspraak wordt het hele bedrag in rekening gebracht. Annuleer je tussen de 24 uur en 48 uur of tussen de 48 uur en 72 uur voor aanvang de afspraak wordt respectievelijk 75% en  50% van het hele bedrag in rekening gebracht. De annuleringskosten vervallen als er een vervanger gevonden is.
Kosten:

va. 45,- afhankelijk van het aantal personen en de tijdsduur

Locatie:

Oostvoorne/Rockanje

Duur:

minimaal 1 uur