Vervolgcursussen

Na afloop van de basiscursus Tao Meditatie en Chi Kung zijn er meerdere vervolgcursussen; hierover word je tijdens de basis cursus geïnformeerd. Voor de enthousiasteling is er stof voor vele jaren.

In de vervolgcursus leer je onder andere  je eigen centrum te versterken. De extra toegenomen vitaliteit die je zult ervaren is essentieel voor meer levenskracht en gezondheid. Je zult in de cursus meer balans en harmonie ervaren, weet beter je plek in te nemen ook in relatie tot anderen en je persoonlijke ontwikkeling kan makkelijker groeien. Hiervoor hebben we ook verschillende houdingen, die voortkomen uit de krijgskunst en tai chi, tot onze beschikking. Verder leren we het yin en yang in onszelf uit te balanceren en maken we gebruik van de vijf natuur elementen. Hierdoor kom je zowel fysiek als emotioneel en mentaal beter in je vel te zitten en kun je het ook goed praktisch thuis toepassen in het dagelijkse leven.
Wil je daarna nog verder ontwikkelen, dan kun je een volgende stap in de training zetten door ondermeer de compassie meditatie en transformatie meditatie technieken eigen te maken. Hierin zijn verschillende niveaus te bereiken. Je ontwikkelt een duidelijk stevig fundament in jezelf, een stabiel, helder en krachtig centrum wat je meeneemt in het contact met de ander en de verschillende situaties. Ook is je gevoelsbewustzijn aanzienlijk gegroeid waardoor het makkelijker wordt vanuit je essentie te leven en je hart te volgen. Na dit level is er weer een vervolg mogelijk met de vergevorderde alchemistische technieken van water en vuur. In alle cursussen blijft het lichaam en het gevoelsbewustzijn een belangrijke plek innemen en zijn chi kungs en/of chinese yoga een vast onderdeel van de training.

Kosten:

284,- euro voor 11 lessen

Locatie:

Oostvoorne en Brielle

Duur:

ca. 1 3/4 tot 2 uur per les

Voor wie:

groepsgrootte ca 6-8 personen