Vervolgcursussen

Na afloop van de basiscursus Tao Meditatie en Chi Kung zijn er meerdere vervolgcursussen; hierover word je tijdens de basis cursus geïnformeerd. Voor de enthousiasteling is er stof voor vele jaren.

In de vervolgcursus leer je onder andere  je eigen centrum te versterken. De extra toegenomen vitaliteit die je zult ervaren is essentieel voor meer levenskracht en gezondheid. Je zult in de cursus meer balans en harmonie ervaren, weet beter je plek in te nemen ook in relatie tot anderen en je persoonlijke ontwikkeling kan makkelijker groeien. Hiervoor hebben we ook verschillende houdingen, die voortkomen uit de krijgskunst en tai chi tot onze beschikking. Verder leren we het yin en yang in onszelf uit te balanceren en maken we gebruik van de vijf natuur elementen. Hierdoor kom je zowel fysiek als emotioneel en mentaal beter in je vel te zitten en kun je het ook goed praktisch thuis toepassen in het dagelijkse leven.
Wil je daarna nog verder ontwikkelen, dan kun je een stap verder in de training zetten door ondermeer de compassie meditatie en fusie meditatie technieken eigen te maken. Hier zijn verschillende niveaus in te bereiken. Je ontwikkelt hierdoor een stevig fundament in jezelf, een stil en krachtig centrum wat je meeneemt in het contact met de ander en de verschillende situaties. Na dit level is er weer een vervolg mogelijk met de vergevorderde alchemistische technieken van water en vuur. In alle cursussen blijft het lichaam een belangrijke plek meenemen en zijn chi kungs en/of chinese yoga een vast onderdeel van de training.

Kosten:

288,50 euro voor 19 lesuren verspreid over 12 data

Locatie:

Oostvoorne en Brielle

Duur:

1 1/2 tot 1 3/4 uur per les