Vervolg workshops

Na de basiscursus Chi-running kun je meedoen met de vervolgworkshops

In deze 1/2 dag of eendaagse workshops frissen we de basistechnieken op en breiden we de chi running techniek verder uit met vervolgtechnieken op level 2 en/of 3 niveau.  Ook komt er trainingsstof bij die Annemarie heeft geleerd tijdens haar andere sport- en krijgkunst opleidingen, die heel toepasbaar zijn in het Chi Running en je helpen bij het lopen op wedstrijdniveau. In de Chi Running & Mindful  Running workshops wordt hier nog uitgebreider op ingegaan.

Losse vervolgworkshops
In de eendaagse vervolgworkshops op level 2-3 niveau komen steeds verschillende thema’s aanbod en is inclusief een persoonlijke video-analyse. De groep bestaat uit ca. 8 tot 10 deelnemers. De workshops vinden plaats in Rotterdam of in Oostvoorne. Heb je een eigen groep, dan is het ook mogelijk op locatie te komen. Of om een serie van workshops af te spreken van bijvoorbeeld vier keer 2 uur.

1 daagse vervolgworkshops Chi Running & Mindful Running
Wil je in flow lopen, doe dan mee met deze leerzame Chi Running & Mindful Running workshop. De chi running techniek frissen we op en verdiepen we met gerichte techniektrainingen en video-analyse. Ook laten we deze dag body en mind beter samenwerken waardoor je meer haalt uit je normale loop, afstanden of wedstrijd. We doen verschillende oefeningen uit de yoga, chi kungs en meridiaanstretchingen én je leert verschillende body mind aandachtsoefeningen toe te passen tijdens het hardlopen. Een mooie afwisselende dag tussen inspanning en ontspanning, yin en yang en het ervaren van flow. We trainen op level 2 en 3, ieder zal vooruitgang merken, of je nu voor je plezier loopt of komt om doelgericht je prestaties te verbeteren. Voor meer informatie vraag de folder aan.

Andere mogelijkheden

Veel cursisten ervaren het als leerzaam om de basiscursus of een deel ervan nog een keer te doen. Ook worden er naast de verdiepingsworkshops van 2 uur of 1 dag een serie vervolgtrainingen – een 7 tot 12 weekse programma- gegeven in Oostvoorne en Rotterdam. Na afloop zijn er weer vervolgmogelijkheden, op deze manier maak je vanzelf level 2 en 3 eigen. Verder is er een chi run walk programma voor de beginnende hardloper: start to run van 0 naar 3 tot 5 km. Bij belangstelling meld je alvast aan. Vanwege de kleine groepen is er altijd voldoende ruimte voor individuele aandacht en verdieping van de techniek.

Kosten:

vervolgworkshop 1/2 dag 75,-

Kosten:

mindful chi running workshop 1 dag 125,- incl. zaalhuur, video, meditatie, yoga

Locatie:

R'dam/Oostvoorne/op aanvraag
elders