Privé-les

Het is ook mogelijk om privé-lessen Chi Walking  te krijgen. Tijdens 2 privé-lessen van een uur wordt met volledige aandacht en expertise de basistechniek van het Chi Walking aangeleerd. Indien u ook gevorderde technieken zoals verschillende tempo’s en heuveltechniek wilt leren dan kunt u een extra les bijboeken.

De dagen en tijdstippen waarop u de lessen wilt volgen kunnen naar uw wensen worden afgesproken evenals de duur van de prive les.

Privé-lessen betreft 1 of 2 personen.

Vaste locaties zijn in de omgeving van Oostvoorne en Rockanje, maar er zijn ook andere plaatsen zoals Rotterdam mogelijk.
Bij langdurige coaching trajecten van bijv. 8 of 10 lessen geldt een korting.
Informeer naar de mogelijkheden bij Sr. Chi Walking instructeur Annemarie

Ter info:

  • Na aanmelding ontvang je de precieze informatie zoals adres, eventuele kledingtips, betalingswijze e.d.
  • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn en je laat dit niet later dan 72 uur voor aanvang van de prive sessie weten dan kun je kosteloos annuleren, ervan uitgaande dat hier alleen gebruik van gemaakt wordt vanwege een uitzonderlijke privé situatie.
  • Bij het niet komen opdagen op de afspraak of het annuleren later dan 24 uur voor aanvang van de afspraak wordt het hele bedrag in rekening gebracht. Annuleer je tussen de 24 uur en 48 uur of tussen de 48 uur en 72 uur voor aanvang de afspraak wordt respectievelijk 75% en  50% van het hele bedrag in rekening gebracht. De annuleringskosten vervallen als er een vervanger gevonden is.
Kosten:

va. 65,- 1 persoon

Kosten:

va. 90,- 2 personen

Locatie:

prijs is afhankelijk van de locatie en duur les

Duur:

1 uur

Voor wie:

voor vrijwel iedereen