Workshops

Series van eendaagse en 1/2 daagse workshops  in de zaal afgewisseld met 2 uur livestream sessies vanuit je eigen huis

In een cyclus van 9 tot 10 workshops maak je de basistechnieken uit de Chi Kung, Tao Meditatie en Chinese Yoga eigen.
Het is een leerzame bewustzijnstraining waarbij gewerkt wordt vanuit de 5 natuurelementen.
In de Chinese filosofie wordt het lichaam gezien als je grootste schat. Je wordt je bewust van je lichaam en de verschillende energiestromen. Door deze training zul je merken dat hoofd, hart en buik (body, heart en  mind) weer goed leren samenwerken. Opbouwen van vitaliteit, innerlijke kracht en (emotionele en mentale) balans staat centraal.
Ook geschikt voor degenen die wekelijkse lessen volgen, je zult een wezenlijke verdieping ervaren als je 1/2 dag of hele dag aan het trainen bent.

Iedere workshop kent een ander thema.

Deze halve en hele dagen zijn geschikt als kennismaking maar ook als verdieping mocht je de basiscursus(sen) weleens gedaan hebben.
Alle halve en hele dagen staan op zichzelf en worden gegeven volgens een speciale opbouw. De eerste workshop kun je meedoen als introductie workshop en is het bevallen dan kun je aansluitend door. Locatie is Oostvoorne direct aan het bos, en ligt op een half uurtje van Rotterdam.

Na deze cyclus kun je het seizoen erna weer door voor het vervolg. Er zijn vele series waarin je steeds meer nieuwe technieken eigen maakt. Zo trainen sommige groepen inmiddels al vijf jaar en blijven verdieping en vernieuwing ervaren. Van basis naar gevorderd tot vergevorderd. Hier wordt je t.z.t. van op de hoogte gehouden.

Voor meer uitgebreide info klik hier.