Body & Mind Buiten

Een combinatie van wandelen en Chi Kung in de natuur

Tijdens de buitenlessen “Body & Mind” wandelen we door de natuur en doen we op mooie plekken oefeningen uit onder andere de Chinese yoga, Chi Kungs, ademhalingsoefeningen en meridiaanstretchingen.

Met deze body en mind oefeningen trainen we vanuit aandacht ons lichaam en onze geest zodat er een heel natuurlijk ontspanning onstaat. Hierdoor ervaar je je innerlijke kracht en onstaat er meer balans.

Deze buitenlessen worden in het bos, duinen, aan het strand en/of bij de zee gegeven. In de lessen leer je ook meer over de vijf natuurelementen en wat deze doen voor lichaam en geest!  Ook de seizoenen hebben steeds iets anders te brengen.

Deze lessen zijn heerlijk als je van buiten zijn en de natuur houdt. Ze vinden in kleine groepen plaats. Duur is 1 1/2 tot 1 3/4 uur.

ZOMERSE STRAND CHI KUNG!
Tijdens de zomermaanden zijn er ook speciale yoga workshops op het strand. Je kunt hiervan op de hoogte gehouden worden met de nieuwsbrief. In principe vindt er iedere maandagavond en soms ook woensdagavond strandyoga chi kung plaats bij zomers weer en anders een heerlijke body mind buitenles in het bos.

Ook als je geen ervaring hebt met onze andere trainingen, ben je van harte welkom!

Over de lesgeefster: Annemarie Pruijt- gecertificeerd chi kung en meditatie en Chinese yoga docent- verzorgt al meer dan 15 jaar op een plezierige manier deze lessen; zij is tevens de eerste op Voorne Putten die met deze buitenlessen is gestart.

Kosten:

15,- 1 uur body mind buitenles

Kosten:

22,50 1 1/2 uur body mind buitenles

Locatie:

Oostvoorne/Rockanje