Privé-les

Het is ook mogelijk om privé-lessen Chi Running te krijgen. Tijdens drie privé-lessen van een uur wordt met volledige aandacht de techniek van Chi Running geleerd. Tijdens de privé-lessen wordt gebruik gemaakt van uitgebreide video-analyse. De dagen en tijdstippen waarop u de lessen wilt volgen kunnen naar uw wensen worden afgesproken. Prijs is afhankelijk van de locatie.
Vaste locaties zijn in de omgeving van Oostvoorne en Rockanje, maar er zijn ook andere plaatsen zoals Rotterdam mogelijk.
Bij langdurige coaching trajecten van bijv. 8 of 10 lessen geldt een korting.
Informeer naar de mogelijkheden bij Sr. Chi Running instructeur Annemarie

Ter info:

  • Na aanmelding ontvang je de precieze informatie zoals adres, eventuele kledingtips, betalingswijze e.d.
  • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn en je laat dit niet later dan 72 uur voor aanvang van de prive sessie weten dan kun je kosteloos annuleren, ervan uitgaande dat hier alleen gebruik van gemaakt wordt vanwege een uitzonderlijke privé situatie.
  • Bij het niet komen opdagen op de afspraak of het annuleren later dan 24 uur voor aanvang van de afspraak wordt het hele bedrag in rekening gebracht. Annuleer je tussen de 24 uur en 48 uur of tussen de 48 uur en 72 uur voor aanvang de afspraak wordt respectievelijk 75% en  50% van het hele bedrag in rekening gebracht. De annuleringskosten vervallen als er een vervanger gevonden is.
Kosten:

1 persoon 65,- per uur o.b.v. 3 sessies

Kosten:

1 persoon 60,- als je de basiscursus al hebt gedaan bij Annemarie Pruijt

Kosten:

bij afname van een langer traject van 8-10 lessen geldt een korting

Locatie:

Oostvoorne; voor Rotterdam informeer naar de mogelijkheden