Verdergevorderd

Heb je al meerdere Tao Workshopseries doorlopen of meegedaan aan meerdere wekelijkse Tao Cursussen of train je momenteel nog steeds, dan kun je meedoen met de vervolg serie van komend seizoen van september tot april/mei van het jaar erop. We zijn beland bij  een volgend level: een speciale jaarserie van 10 verdiepingsworkshops met als thema Transformatiekracht II. Stuur alvast een email als je de flyer te ontvangen. Voor de basisserie  klik hier.

De flyer voor komend seizoen is weer klaar en kun je weer opvragen. Mocht de flyer voor  deze serie met het nieuwe thema nog in de maak zijn, zet je dan alvast vrijblijvend op de belangstellenden lijst door een email te sturen naar Annemarie Pruijt
Wil je weten welke serie het beste voor je aansluit neem vrijblijvend contact op met Annemarie Pruijt.
Hieronder vind je meer informatie over de eerdere workshopserie Inner Earth. Voor komend seizoen komt binnenkort de informatie hieronder te staan. De data kun je alvast opvragen, die zijn inmiddels bekend.

TAO TRAINING CHI KUNG & MEDITATIE
‘cyclus van tien workshops, zes 1/2 dag live workshop en vier 2 uur livestream sessies’

Inner Earth voor meer manifestatie kracht, aanwezigheid en helderheid
Komend najaar start een nieuwe essentiële Tao workshop cyclus met het thema ‘Inner Earth’. Deze elementaire kracht balanceert jouw unieke mix van gewoontes, verlangens voor de toekomst, je gevoelsleven en rationeel denkvermogen. Bij een sterke aarde kracht komen al deze aspecten van jou beter tot hun recht, versterken ze elkaar en helpen ze deze aspecten te verder te ontwikkelen. Op het juiste moment en in het juiste tempo.

Verwezenlijking van dromen
Een belangrijk aspect van Inner Earth is het vermogen om onszelf te ontdoen van gewoontes die je gevangen houden in het verleden, weghouden van het hier en nu en je verhinderen je écht vrij te voelen onderweg naar jouw verlangens, je toekomst. En dat is een essentiële kwaliteit want wanneer verlangens niet vervuld en voornemens niet uitgevoerd worden blijven we onvervuld achter in onze kern, raken we teleurgesteld in ons ‘presteren’ en tast ons eigenbeeld, vertrouwen en daadkracht. Wanneer echter een verlangen vervuld wordt, ontstaat vanzelf een nieuw verlangen. Hoef je niets voor te doen, zo functioneert het menselijke ontwikkelingsproces. Om je wensen en verlangens, je spirit, tot wasdom te laten komen heb je dus manifestatievermogen nodig, een sterke aanwezigheid, helderheid en draagkracht. Allemaal attributen van de aardekracht.

Uitgebalanceerd geheel
De workshops activeren je zelfgenezend vermogen en leiden tot bewustzijnsgroei en versnelling van je persoonlijke ontwikkeling. De workshop thema’s zijn anders dan vorig seizoen. Ze sluiten mooi aan, het is een verdieping van je innerlijk landschap, je gevoelsleven. Als je de vorige workshop serie er niet bij was kun je wel deelnemen mits je de basistechnieken hebt gehad. Mocht je twijfelen of je kunt mee doen, neem contact op. Daarnaast zijn deze workshops zeer geschikt om aan mee te doen naast je wekelijkse cursus. Het materiaal is aanvullend en verdiepend en de intensiteit van een hele dag trainen werkt dieper en blijvender door op je bewustzijn en je zelfhelendvermogen.
Je leert meester te worden over je eigen energiebeheer zowel qua vitaliteit als emotionele balans, je krijgt door deze trainingen langzamerhand steeds meer grip op je eigen leven. Iets wat blijvend wordt.
De workshopserie zelf vormt uiteraard weer een gebalanceerd geheel.

Wat doen we in de praktijk?
Het is een praktische training met een afwisselend en uitgebalanceerde programma. Tijdens een workshop dag doen we verschillende Chi Kungs, Tao Meditaties en oefeningen uit de Tao Yin (Chinese Yoga) omkaderd door theorie.

Ook zin om hieraan vervolg te geven?
Train je wekelijks maar heb je nog nooit eerder meegedaan aan een eendaagse workshop dan kun je de eerste en soms de tweede workshop los meedoen. Vanaf workshop 2 danwel 3 kan doorgaans in verband met de opbouw niet los ingestroomd worden. Voor aanmelden of aanvragen flyer stuur een email.