Vervolg Jaartraining

Heb je al meerdere halfjaar- of jaartrainingen doorlopen of meegedaan aan meerdere wekelijkse tao cursussen, dan kun je meedoen met de vervolg jaartraining in 2019-2020. In 2019-2020 gaan we naar een volgend level: een speciale jaarserie van 5 verdiepingsworkshops met een nog nader te bekend te maken thema. Ook heel geschikt voor degenen die al een tijd wekelijks trainen. Hieronder vind je meer informatie over deze lopende serie 2018-2019. Voor de basisserie klik hier.

TAO TRAINING CHI KUNG & MEDITATIE
‘cyclus van zes ééndaagse workshops’

Wisdom: spreek je potentieel aan!

In het najaar van 2018 start een nieuwe cyclus van zes workshops met het thema ‘Wisdom’. We richten ons gedurende deze cyclus op de samenhang tussen onze energiecentra, de ‘dantiens’ van buik, hart en hoofd én de hersengebieden.

Het verbinden van hoofd, hart en buik, het op één lijn krijgen van denken, voelen en handelen is fundamenteel in de Tao. De hersengebieden spelen hierin een belangrijke rol. Het is een unieke workshopserie omdat deze niet in wekelijkse vorm gegeven wordt en überhaupt geen of weinig aandacht krijgt in andere holistische stromingen. In deze serie leer je elk afzonderlijk hersengebied beter kennen, te ontspannen en te stimuleren. Je leert over de samenhang tussen deze gebieden en hoe de samenwerking te verbeteren met je andere twee centra van buik en hart. Hierin ligt het aanspreken van een veel groter stuk van je potentieel verscholen.

De workshops activeren je zelfgenezend vermogen en leiden tot bewustzijnsgroei en versnelling van je persoonlijke ontwikkeling. De workshop thema’s zijn anders dan vorig seizoen. Ze sluiten mooi aan, het is een verdieping van je innerlijk landschap, je gevoelsleven. Als je de vorige workshop serie er niet bij was kun je wel deelnemen mits je de basistechnieken hebt gehad. Mocht je twijfelen of je kunt mee doen, neem contact met me op. Deze workshops zijn zeer geschikt om aan mee te doen naast je wekelijkse cursus. Het materiaal is aanvullend en verdiepend en de intensiteit van een hele dag trainen werkt dieper en blijvender door op je bewustzijn en je zelfgenezend vermogen.

Je leert meester te worden over je eigen energiebeheer zowel qua vitaliteit als emotionele balans, je krijgt door deze trainingen langzamerhand steeds meer grip op je eigen leven. Iets wat blijvend wordt.

De workshopserie vormt uiteraard weer een gebalanceerd geheel.

Ook zin om hieraan vervolg te geven?

Train je wekelijks maar heb je nog nooit eerder meegedaan aan een eendaagse workshop dan kun je de eerste of tweede workshop los meedoen. Vanaf workshop 3 kan in verband met de opbouw niet los ingestroomd worden. Workshop dag 1 of 2 is noodzakelijk om door te kunnen gaan. Voor aanmelden of aanvragen flyer stuur een email.

Na dit half jaar zijn er ook weer diverse vervolgmogelijkheden. Hier ontvang je te zijner tijd meer informatie over.