Clinics

Ideaal als bedrijfs- of afdelingsuitje, voor instellingen, verenigingen of vriendengroepen.

In deze clinic maakt u kennis  met de eerste grondbeginselen en principes van het Chi Running. Naast een andere looptechniek wordt aandacht besteed aan een juiste houding, waar u ook iets aan heeft buiten het hardlopen.  Tijdens de training zijn er verschillende momenten voor uitleg, speciale oefeningen en afsluitend kan er een langer stuk gelopen worden.

Ook kunnen er teambuilding elementen toegevoegd worden of een combinatie worden gemaakt met Chiwalking. Op deze wijze  is er ook ruimte voor degene die alleen willen wandelen waardoor het mogelijk wordt om met een hele afdeling of het hele aan dezelfde clinic mee te doen.

De clinics duren ongeveer een tot anderhalf uur (ondermeer afhankelijk van het aantal deelnemers) en worden gegeven op vaste locaties in Oostvoorne (Voornes Duin) en Rotterdam. In Oostvoorne kunt u kiezen voor het bos, de duinen, het strand en de zee!  Op aanvraag kan ook elders in Nederland een clinic verzorgd worden.

De groep kan bestaan uit ongeveer 6 – 25 personen. Wilt u de clinic combineren  met een vergadering, lunch of diner en/of  een andere activiteit (zie www.energia-buitensport.nl) dan zijn er verschillende mogelijkheden!

 

Kosten:

op aanvraag