Workshopseries & Losse Workshops

Tao workshopseries van 9 tot 10 workshops van 4 uur en 2 uur.

In de periode van september/oktober tot en met april/mei worden series van 8 tot 10 workshops georganiseerd. Doorgaans zijn er zes live workshop van 4 uur waarbij we in een zaal trainen en drie tot vier kortere workshops van 2 uur via livestream vanuit je eigen huis. Deze livestream sessies vinden tussen de zes live workshops door plaats zodat je ook tussendoor thuis oefent en het sneller en makkelijker eigen maakt.
Thema’s wisselen per serie en de meditatie technieken breiden zich elk jaar weer verder uit. Ieder doet op zijn niveau mee en op een gegeven moment is het niveau zo gestegen dat beginners niet meer kunnen instromen. Dan start er bij voldoende ruimte in de agenda weer een nieuwe beginnersserie op.

De basis-vervolgserie heeft dit jaar als thema Compassie en het thema van de verdergevorderde serie is Transformatie kracht om in drukte of stressvolle periode goed gecenterd te blijven zodat je de weg steeds makkelijker terug naar binnen vindt in jezelf in plaats van je mee te laten nemen in de waan van dag en te moe of niet helder genoeg bent om dat te doen wat jou hart je ingeeft en innerlijk geluk en vervulling te ervaren . Verder worden beide series uitgebreid met Immuunversterkende Chi Kung.
Iedere nazomer/najaar komt er in principe weer een nieuwe serie van 10 langere en kortere workshops op de agenda en ook weer een vervolgjaartraining. Einde voorjaar of in de loop van de zomer  vind je hier meer informatie over. Je kunt je alvast vrijblijvend op de belangstellendenlijst door een email te sturen dan ontvang je t.z.t. de flyer met actuele data.
Informeer ook bij Annemarie als je wilt weten welke groep het beste bij je aansluit.

Losse Tao Thema en Introductie Workshops:

Een paar keer per jaar worden losse Tao Workshops of introductie lessen georganiseerd: in het voorjaar en/of de zomer en in het najaar. Hieraan kun je los meedoen. Deze workshops zijn geschikt om een heerlijke dag te trainen en/of te bekijken of de workshopserie of het Retreat iets voor je is. Ook kun je hier goed aan mee doen als je al bij Annemarie Pruijt traint en zin hebt om eerder technieken op te frissen en te verdiepen.

Basisserie
In deze cyclus van vijf workshops van 3,5 uur en 4 workshops van 2 uur leer je verschillende meditatie technieken vanuit de tao en de chinese 5 natuurelementen. Naast meditaties doen we verschillende chi kungs en toegankelijke chinese yoga oefeningen zodat je niet alleen leert om stiller en ontspannen te worden maar ook om de vrijgekomen energie te laten doorstromen. Je krijgt meer energie en je komt steviger in je schoenen te staan. Je ontdekt de kracht van je eigen zelfgenezend vermogen en de ruimte die ontstaat voor eigen groei en persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie klik hier.

Vervolgseries
Als je de basisserie hebt gevolgd, zijn er verschillende vervolgseries waaraan je kunt meedoen. Er is stof voor vele jaren met telkens een nieuw thema (module). Thema’s zijn: Vervolg Van De 5 Elementen,  De Drie Centra In Balans (hoofd, hart en buik), Vermeerderen, Laten Doorstromen en Verzamelen van Energie, Compassie Kracht,  Wisdom, Inner Earth,  Transformatie en Middenkracht technieken deel 1 2 en 3, Water en Vuur Meditaties voor vergevorderden. Deze thema’s worden t.z.t. toegelicht. Let op: om mee te kunnen doen met de vervolgcursus, dien je één of meerdere basisseries te hebben gevolgd. De technieken uit de basisserie komen namelijk altijd terug in de vervolgseries maar worden niet meer uitgebreid doorgenomen. Wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt, neem contact op. Klik hier, ook voor meer informatie of het opvragen van de flyer.

Kosten:

1/2 dag workshops va. 87,50 p.p.
voor vroegboekkorting en korting bij inschrijving jaartraining zie flyer en nieuwsbrief

Kosten:

ééndaagse workshops va. 125,- p.p. per dag
voor vroegboekkorting en korting bij inschrijving jaartraining zie flyer en nieuwsbrief

Kosten:

Ibiza of Kreta retreat prijs op te vragen
stuur een email voor de flyer

Locatie:

Oostvoorne en Brielle en Rotterdam

Duur:

variërend van halve dag, hele dag en/of 2 uur workshops

Voor wie:

vrijwel iedereen