Workshopseries & Losse Workshops

Naast de reguliere wekelijkse cursussen zijn er ook losse eendaagse tao thema workshops en workshopseries.

Series van 5 tot 6 workshops 

In de periode van november 2019 tot en met april/mei 2020 worden twee jaarseries van 1 daagse Tao workshops georganiseerd. Serie 1 bestaat uit vijf eendaagse basisworkshops met als Thema ‘Basistechnieken voor meer ontspanning, vitaliteit en innerlijke kracht en serie 2 bestaat uit zes eendaagse vervolgworkshops met als Thema Inner Earth om het aarde element in je zelf te versterken.
Vanaf het najaar 2020 komt er weer een nieuwe serie van vijf tot zes eendaagse basisworkshops op de agenda en ook weer een vervolgjaartraining. In de loop van de zomer van 2020 vind je hier meer informatie over. Je kunt je alvast op de belangstellendenlijst dan ontvang je vrijblijvend t.z.t. de flyer met actuele data. Hieronder meer info over de twee lopende series.

Basisserie 2019-2020
In de periode van november 2019 tot en met april 2020 worden vijf eendaagse Tao workshops georganiseerd.
In deze cyclus van vijf workshops leer je verschillende meditatie technieken vanuit de tao en de chinese 5 natuurelementen. Naast meditaties doen we verschillende chi kungs en toegankelijke chinese yoga oefeningen zodat je niet alleen leert om stiller en ontspannen te worden maar ook om de vrijgekomen energie te laten doorstromen. Je krijgt meer energie en je komt steviger in je schoenen te staan. Je ontdekt de kracht van je eigen zelfgenezend vermogen en de ruimte die ontstaat voor eigen groei en persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie klik hier.

Vervolgserie 2019-2020
In de periode van november 2019 tot en met april 2020 wordt weer een interessante vervolgserie van 5 workshops gegeven. Dit jaar met het Thema Inner Earth. Als je de basisserie hebt gevolgd, zijn er verschillende vervolgseries waaraan je kunt meedoen. Er is stof voor vele jaren met telkens een nieuw thema (module). Thema’s zijn: Vervolg Van De 5 Elementen,  De Drie Centra In Balans (hoofd, hart en buik), Compassie Kracht,  Wisdom 1, 2 en 3, Inner Earth,  Fusie en Middenkracht technieken deel 1 2 en 3, Water en Vuur Meditaties voor vergevorderden. Deze thema’s worden t.z.t. toegelicht. Let op: om mee te kunnen doen met de vervolgcursus, dien je één of meerdere basisseries te hebben gevolgd. De technieken uit de basisserie komen namelijk altijd terug in de vervolgseries maar worden niet meer uitgebreid doorgenomen. Wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt, neem contact op. Klik hier, ook voor meer informatie of het opvragen van de flyer.

Basisserie 2020-2021 en Vervolgserie 2020-2021

In de loop van de zomer van 2020 vind je hier meer informatie over. Je kunt je alvast op de belangstellendenlijst dan ontvang je vrijblijvend t.z.t. de flyer met actuele data. Stuur gerust een email voor de voorlopig geplande data.

Losse Tao Thema en Introductie Workshops:

Twee tot drie keer per jaar worden losse Tao Workshops georganiseerd: in het voorjaar en/of de zomer en in het najaar. Hieraan kun je los meedoen. Deze workshops zijn geschikt om een heerlijk dag te trainen en/of te bekijken of de jaartraining iets voor je is. Ook kun je hier goed aan mee doen als je al wekelijks traint en zin hebt om eerder technieken op te frissen en te verdiepen. Wordt de Tao workshop in de zomermaanden georganiseerd, dan vindt een deel van de Zomer Tao Workshop ook buiten plaats in de natuur. Wil je op de hoogte worden gehouden voor 2020, meld je dan aan voor de nieuwsbrief of klik hier.

Actuele prijzen voor de nieuwe periode 2020-2021 komt tzt op de website te staan.