Jaartrainingen & Losse Workshops

Naast de reguliere wekelijkse cursussen zijn er ook losse eendaagse tao thema workshops en jaartrainingen.

Jaartraining: cyclus van 5 tot 6 workshops 

In de periode van oktober 2018 tot en met juni 2019 worden twee jaarseries van 1 daagse Tao workshops georganiseerd. Serie 1 bestaat uit vijf  eendaagse basisworkshops met als Thema ‘Basistechnieken voor meer ontspanning, vitaliteit en innerlijke balans’ en serie 2 bestaat uit zes eendaagse vervolgworkshops met als Thema Wisdom. Vanaf de nazomer 2019 komt er weer een nieuwe serie van vijf tot zes eendaagse basisworkshops op de agenda en ook weer een vervolgjaartraining. Begin zomer van 2019 vind je hier meer informatie over. Je kunt je alvast op de belangstellendenlijst dan ontvang je vrijblijvend t.z.t. de flyer met actuele data. Stuur gerust een email voor de voorlopig geplande data.

Basisserie 2018-2019

In de periode van oktober 2018 tot en met april 2019 worden vijf eendaagse Tao workshops georganiseerd.
In deze cyclus van vijf workshops komen verschillende thema’s aan bod waarin je verschillende meditatie technieken leert vanuit de tao en de chinese 5 natuurelementen. Naast meditaties doen we verschillende chi kungs en toegankelijke chinese yoga oefeningen zodat je niet alleen leert om stiller en ontspannen te worden maar ook om de vrijgekomen energie te laten doorstromen. Je krijg meer energie, voelt je beter in je vel en je komt steviger in je schoenen te staan. Je ontdekt de kracht van je eigen zelfgenezend vermogen en ruimte die zal ontstaan voor eigen groei en persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie klik hier.

Vervolgserie 2018-2019

In de periode van oktober 2018 tot en met april 2019 wordt weer een interessante vervolgserie van 5-6 workshops gegeven. Dit jaar met het Thema Wisdom. Als je de basisserie hebt gevolgd, zijn er verschillende vervolgseries waaraan je kunt meedoen. Er is stof voor vele jaren met telkens een nieuw thema c.q. module. Thema’s zijn: Vervolg Van De 5 Elementen,  De Drie Centra In Balans (hoofd, hart en buik), Compassie Kracht,  Wisdom deel 1, 2 en 3, Gronding en Helderheid deel 1 en 2,  Fusie en Middenkracht technieken deel 1 2 en 3, Water en Vuur Meditaties voor vergevorderden. Deze thema’s worden t.z.t. toegelicht. Let op: om mee te kunnen doen met de vervolgcursus, dien je de basisserie te hebben gevolgd. De technieken uit de basisserie komen namelijk altijd terug in de vervolgseries maar worden niet meer uitgebreid doorgenomen. Voor meer informatie vraag de flyer op of klik hier.

Basisserie 2019-2020 en Vervolgserie 2019-2020

Begin zomer van 2019 vind je hier meer informatie over. Je kunt je alvast op de belangstellendenlijst dan ontvang je vrijblijvend t.z.t. de flyer met actuele data. Stuur gerust een email voor de voorlopig geplande data.

Losse Tao Thema en Introductie Workshops:

Twee tot drie keer per jaar worden losse Tao Workshops georganiseerd: in het voorjaar, de zomer en/of in het najaar. Hieraan kun je los meedoen. Deze workshops zijn geschikt om een heerlijk dagje trainen en/of te bekijken of de jaartraining iets voor je is. Ook kun je hier goed aan mee doen als je al wekelijks traint en zin hebt om eerder technieken op te frissen en te verdiepen. Wordt de Tao workshop in de zomermaanden georganiseerd, dan vindt een deel van de Zomer Tao Workshop ook buiten plaats in de natuur. In 2019 vindt deze workshop op zondag 14 april en zondag 14 juli plaats. Daarnaast komt er nog een introductie workshop in het najaar.
Wil je op de hoogte worden gehouden, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Extra informatie

Kosten:

ééndaagse workshops 105,- p.p. per dag
voor vroegboekkorting en korting bij inschrijving jaartraining zie flyer en nieuwsbrief

Kosten:

introductieworkshop 97,50,- p.p. per dag

Kosten:

rugworkshop 55,- (3 uur)

Kosten:

ibiza retreat prijs op te vragen
stuur een email voor de flyer

Locatie:

Oostvoorne en Brielle en Rotterdam

Duur:

variërend van 1 1/2, 3 uur of 7 uur

Voor wie:

vrijwel iedereen