Basiscursus

In de basiscursus Chi Running wordt uitgebreid aandacht geschonken aan onder andere: lichaamshouding, looptechniek, goed armgebruik en ademhaling. Om het leerproces te versnellen wordt er tijdens de cursus ook gebruik gemaakt van video coaching.

Gemiddeld bestaan de groepen uit  6-10 personen. Er wordt bewust gewerkt met kleine groepjes zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht en begeleiding. Bij een groep van 10-12 personen wordt de lestijd verlengd zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Bovendien krijgt u les van een gecertificeerd senior instructeur chi running.

Chi Running basis cursus wordt aangeboden in de vorm van:

twee workshops van 3 uur

  • Het voordeel van de chi running cursus in twee dagdelen is dat u tussen de twee lessen door het geleerde in die periode kunt oefenen en eigen maken. Deze vinden plaats in de regio Voorne Putten met Oostvoorne, Rotterdam, Den Haag en op aanvraag elders op locatie.

1 daagse workshop 

  • Zit je krapper in de tijd dan kan een 1-daagse workshop uitkomst bieden. Deze duren doorgaans van 10 tot 17 uur met tijd voor een lunch pauze tussendoor. De 1-daagse Chi Running Workshops worden georganiseerd op verschillende locaties  zoals Oostvoorne en Rotterdam en op aanvraag ook in Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Breda, Nijmegen, Eindhoven en Antwerpen e.d.

beginnerscursus ‘start to chi run walk’ van 4 of 6 trainingslessen van totaal 6 uur

  • van 0 naar 5 km! Deze cursus is geschikt als je beginnend hardloper bent en je wilt  graag 3 tot 5 kilometer hardlopen maar door rustig op te bouwen. Deze cursus wordt afwisselend in een cursus van 6 lessen of 4 lessen gegeven, je krijgt altijd totaal 6 uur les zodat je in beide cursussen hetzelfde aan looptechnieken en -houding leert.

speciale 1 daagse workshop met chi running & yoga

  • Doe je graag Yoga, Chi Kung of Meditatie of altijd al nieuwsgierig naar geweest, doe dan mee met de speciale 1 daagse workshop waarin je de belangrijkste basistechnieken van het chi running en verschillende yoga oefeningen leert die het hardlopen ten goede komen.

Wist u dat…. chi walking een mooie aanvulling is op chi running

Kosten:

2x3 uur cursus 115,-
1 daagse cursus 115,-

Kosten:

beginnerscursus 6 lessen (7 uur) normaal 115,-
nu geldt een starterskorting en betaal je 98,50

Kosten:

igv kortingscoupon stuur een mail

Locatie:

diverse locaties en op aanvraag

Voor wie:

elk niveau en leeftijd