Body & Mind Buiten

Een combinatie van wandelen en chi kung in de natuur

Tijdens de buitenlessen “Body & Mind” wandelen we door de natuur en doen we op mooie plekken oefeningen uit onder andere de Chinese yoga, Chi Kungs, ademhalingsoefeningen en meridiaanstretchingen.

Met deze body en mind oefeningen trainen we vanuit aandacht ons lichaam en onze geest zodat er een heel natuurlijk ontspanning onstaat. Hierdoor ervaar je je innerlijke kracht en onstaat er meer balans.

Deze buitenlessen worden in het bos, duinen, aan het strand en/of bij de zee gegeven. In de lessen leer je ook meer over de vijf natuurelementen en wat deze doen voor lichaam en geest!  Ook de seizoenen hebben steeds iets anders te brengen.

Deze lessen zijn heerlijk als je van buiten zijn en de natuur houdt. Ze vinden eenmaal per maand op zaterdagochtend plaats en in de zomer wordt dit uitgebreid met de woensdagavond (wekelijks). Tijdens de zomermaanden zijn er ook speciale yoga workshops op het strand. Je kunt hiervan op de hoogte gehouden worden met de nieuwsbrief.

Ook als je geen ervaring hebt met onze andere trainingen, ben je van harte welkom!

Over de lesgeefster: Annemarie Pruijt- gecertificeerd yoga en chi kung en meditatie instructrice- verzorgt op een plezierige manier deze lessen; zij is de eerste op Voorne Putten met deze buitenlessen.

Kosten:

za ochtend 14,50 body mind buiten les 1 1/2 uur

Kosten:

ma avond 14,50 strandyoga workshop 1 1/2 uur incl. drankje

Locatie:

Oostvoorne/Rockanje