Basiscursus

In de basiscursus Chi Running wordt uitgebreid aandacht geschonken aan onder andere: lichaamshouding, looptechniek, goed armgebruik en ademhaling. Om het leerproces te versnellen wordt er tijdens de cursus ook gebruik gemaakt van video coaching.

Gemiddeld bestaan de groepen uit  6 tot 8 personen. Er wordt bewust gewerkt met kleine groepjes zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht en begeleiding. Bij een groep van 8 tot 10 personen wordt de lestijd verlengd zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Bovendien krijgt u les van een gecertificeerd senior instructeur chi running.

Chi Running basis cursus wordt aangeboden in de vorm van:

vier lessen van vijfkwartier

  • De reguliere cursus  van 4 lessen (5 lesuren) wordt op door-de-weekse avonden gegeven in Oostvoorne. Deze reguliere cursussen vinden altijd plaats in de periode van mei tot en met augustus in verband met de langere dagen.

twee workshops van 2 1/2 tot 3 uur

  • Het voordeel van de chi running cursus in twee dagdelen is dat u tussen de twee lessen door het geleerde in die periode kunt oefenen en eigen maken. Deze vinden plaats in de regio Oostvoorne, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

1 daagse workshop van 7 uur

  • Zit je krapper in de tijd dan kan een 1-daagse workshop uitkomst bieden. De 1-daagse Chi Running Workshops worden georganiseerd op verschillende locaties  zoals Rotterdam, Den Haag, Oostvoorne/ Rockanje, en op aanvraag ook in Utrecht, Amsterdam, Breda, Nijmegen, Eindhoven en Antwerpen e.d.

speciale 1 daagse workshop met chi running & yoga

  • Doe je graag Yoga, Chi Kung of Meditatie of altijd al nieuwsgierig naar geweest, doe dan mee met de speciale 1 daagse workshop waarin je de belangrijkste basistechnieken van het chi running en verschillende yoga oefeningen leert die het hardlopen ten goede komen.

chi run walk cursus van 12 trainingslessen

  • van 0 naar 5 km! Ben je beginnend hardloper en wil je graag 5 kilometer lopen dan kan deze cursus wat voor jou zijn. In dit run walk programma werken we er gezamenlijk naar toe dat je 5 km kunt hardlopen. Wandelen en hardlopen worden afgewisseld zodat je uiteindelijk 5 kilometer kunt hardlopen. Behalve je conditie is er ook speciale aandacht voor looptechniek vanuit de chi running principes. Als beginnende loper is het extra belangrijk hier aandacht voor te hebben. Deze chi run walk cursus bestaat uit de basiscursus chi running voor de techniek en trainingen om de conditie op te bouwen. Deze combicursus wordt in 2016 opgestart, je kunt je alvast op de lijst laten zetten. Je ontvangt dan meer info over prijzen, tijdsduur, locatie e.d.

Wist u dat …. Chi Walking een ideale aanvulling is op het Chi Running

Kosten:

reguliere cursus van 4 lessen 80,-

Kosten:

2x 2 1/2 tot 3 uur cursus 92,50

Kosten:

1 daagse cursus 115,-

Kosten:

igv kortingscoupon stuur een mail

Locatie:

diverse locaties en op aanvraag

Voor wie:

elk niveau en leeftijd