Retreat Ibiza

Twee heerlijke weken in 2019 met Chi kung, Chinese yoga & meditatie, natuurwandelingen en verkwikkende duiken in de Mediterranée

Weer tot jezelf komen en opladen of heb je behoefte aan persoonlijke doorontwikkeling? Voed, inspireer en trakteer jezelf op één van de heerlijke en leerzame trainingsweken van Energia.

Trainen op Ibiza

Ibiza is een eiland waar de natuurelementen volop aanwezig zijn. De zon, zomerse temperatuur, zee en schone lucht helpen je in een diepere ontspanning te komen waardoor weer een frisse, vitale en levenslustige energiestroom op gang kan komen. Het groene deel van Ibiza waar we verblijven past met haar bomen, struiken, kruiden en bloemen bij onze behoefte aan groei en het vinden van ruimte in en om ons heen. Kortom het noorden van Ibiza is een krachtig plek om heerlijk te kunnen trainen en dichter bij je kern te komen. 

Over de training

Altijd geldt dat we veel buiten trainen en in de natuur zijn. ’s Morgens starten we de dag terwijl de zon opkomt met een warming- up aan het strand en is er gelegenheid voor een duik in de zee na afloop.

Je geeft met chi kungs, yoga en meditaties je energiestroom dagelijks een krachtige start. Tegelijkertijd is evenzo belangrijk los te laten, kalmte te ervaren, zacht te worden en naar binnen te gaan. Deze yang en yin energiestromen die we deze week vrij maken, gebruiken we om hoofd, hart en buik in balans te brengen. We werken daarbij met de Chinese vijf elementen. Daarnaast gaan we ons centrum, onze interne kracht, voeden en versterken met onder andere belangrijke oefeningen uit de krijgskunst.

In de training zit een mooie balans tussen trainen en rust én staan er naast de chi kungs, chinese yoga en meditatie ook een aantal  wandelingen op het programma in schitterende natuur en sluiten dat verfrissend af in de zee.

Verblijf

Dit jaar verblijven we beide weken in een mooi ruim landhuis.
Deze ligt op een prachtige heuvel met uitzicht op de zee, omgeven door mooie natuur met pijn- en amandelbomen en met het strand in de buurt. Vind je plek op de verschillende terrassen op het landgoed om in de zon of schaduw te rusten en weer op te laden. Smakelijke (zoveel mogelijk biologische) vegetarische maaltijden ondersteunen onze training.

Mei programma
De week in mei is gericht op ontspannen en dichter bij jezelf komen. We besteden veel aandacht aan je vitaliteit met o.a. chi kungs, chinese yoga en meditatie en gaan vrijwel iedere middag op pad voor wandelingen in schitterende natuur en sluiten dat verfrissend af in de zee.

Eind September, Begin Oktober programma
Ook in de eind september, begin oktober week zijn er een aantal mooie natuurwandelingen en dagelijkse zwemgelegenheden, maar het accent ligt vooral op het dieper naar binnen gaan waardoor de intensiteit hoger is. Hiervoor wordt extra ruimte gemaakt in het middagprogramma.

Heb je interesse?

Zin om mee te gaan met deze ontspannende, opladende en helende trainingsweek? Of heb je nog vragen of benieuwd welke week het beste bij je aansluit Bel of stuur een email en/of klik hier en je krijgt de flyer met alle praktische informatie  vrijblijvend toegestuurd.