Retreats Jaartrainingen Workshops

Naast de reguliere cursussen zijn er ook losse workshops en buitenlandse trainingsweken.

Jaar en half jaar training: cyclus van 5-6 workshops 

In de periode van oktober 2018 tot en met juni 2019 worden twee series van 1 daagse workshops georganiseerd. Serie 1 bestaat uit vier tot vijf 1 daagse basisworkshops en serie 2 bestaat uit zes vervolgworkshops met als Thema Wisdom. Deze zomer vind je hier meer informatie over. De flyer met actuele data is alvast vrijblijvend op te vragen.

In de periode van oktober 2017 tot en met april 2018 zijn vijf 1 daagse workshops georganiseerd. Bij voldoende belangstelling kan dit uitgebreid worden met een extra workshop. Ook in 2018-2019 komt deze verrijkende serie weer op de agenda.
In deze cyclus van vijf workshops komen verschillende thema’s aan bod waarin je verschillende meditatie technieken leert vanuit de tao en de chinese 5 natuurelementen. Naast meditaties doen we verschillende chi kungs en toegankelijke yoga oefeningen zodat je niet alleen leert om stiller en rustiger te worden maar ook om de vrijgekomen energie te laten doorstromen. Je ontdekt de kracht van je eigen zelfgenezend vermogen en ruimte die zal ontstaan voor eigen groei en persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie klik hier.

Trainingsweken op IBIZA

In 2018 wordt in juni en september weer een Chi kung, Yoga en Tao Meditatie week met natuurwandelingen georganiseerd op IBIZA. Een heerlijke 5 daagse retreat met mogelijkheid om 2 dagen eerder gratis te verblijven. Twee verschillende trainingsweken. Voor meer info klik hier. Voor 2019 worden de data momenteel gepland: dit wordt naar alle waarschijnlijkheid eind mei en eind september. Bij belangstelling stuur een aparte mail, dan krijg je vrijblijvend de flyer met alle praktische informatie opgestuurd. In verband met de reservering van de accommodatie houdt de inschrijvingstermijn in de gaten.

Losse Binnenworkshops:

Daarnaast worden zo nu en dan  losse binnenworkshops georganiseerd met als thema ‘Ontspannen en Flexibele Rug’ , ‘Relaxte Schouders en Nek’ en ‘In Je Element’. In de zomermaanden zijn er speciale buitenworkshops.
Wil je op de hoogte worden gehouden, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Losse Buitenworkshops:

ZOMER: maandag- of woensdagavond is er in de zomer yoga en chi kungs op het strand of in het bos, afhankelijk van het weer!
HELE JAAR DOOR: 1x per 2 maanden op zaterdag een body mind buiten les.
Lees meer bij BODY MIND BUITEN

Kosten:

ééndaagse workshops 120- p.p. per dag, er geldt korting bij inschrijving halfjaartraining

Kosten:

rugworkshop 55,- (3 uur)

Kosten:

ibiza retreat prijs op te vragen
stuur een email voor de flyer

Locatie:

Oostvoorne en Brielle en Rotterdam

Duur:

variërend van 1 1/2 tot 3 uur tot 7 uur

Voor wie:

vrijwel iedereen