Basiscursus

In de basiscursus Chi Running wordt uitgebreid aandacht geschonken aan onder andere: lichaamshouding, looptechniek, goed armgebruik en ademhaling. Om het leerproces te versnellen wordt er tijdens de cursus ook gebruik gemaakt van video coaching.

Gemiddeld bestaan de groepen uit  8-10 personen. Er wordt bewust gewerkt met kleine groepjes zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht en begeleiding. Bij een groep van 10-12 personen wordt de lestijd verlengd zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Bovendien krijgt u les van een gecertificeerd senior instructeur chi running.

Chi Running basis cursus wordt aangeboden in de vorm van:

twee workshops van 2 1/2 uur

  • Het voordeel van de chi running cursus in twee dagdelen is dat je tussen de twee lessen door het geleerde in die periode kunt oefenen en eigen maken. Deze vinden plaats in de regio Voorne Putten met Oostvoorne, Rotterdam, Den Haag en op aanvraag elders op locatie.

1 daagse workshop 

  • Zit je krapper in de tijd dan kan een 1-daagse workshop uitkomst bieden. Deze duren doorgaans van 10 tot 16.00 uur met tijd voor een lunch pauze tussendoor. De 1-daagse Chi Running Workshops worden georganiseerd op verschillende locaties  zoals Oostvoorne en Rotterdam en op aanvraag ook in Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Breda, Nijmegen, Eindhoven en Antwerpen e.d.

1/2 dag workshop ‘small group’

  • Nieuw zijn sinds 2020 de basiscursussen van een 1/2 dag. Deze wordt zo goed ontvangen door de deelnemers dat deze workshops het meeste op de agenda staan. In deze vernieuwde 1/2 dag workshop small Group van 3 1/2 uur leer je hetzelfde als in de 2x 2 1/2 uur cursus en de 1 daagse workshop.  Dit is mogelijk omdat je les krijgt in een veel kleinere groep dan bij de reguliere basiscursussen. Je krijgt nu als het ware privé-les in een groep van 3 tot maximaal 4 deelnemers, terwijl dezelfde stof aan bod komt als in de andere basiscursussen Chi Running. Ook nu krijg je een uitgebreide persoonlijke video-analyse. Deze workshop is geschikt voor degenen die over wel erg weinig tijd beschikken en toch chi running willen oppakken of juist in een kleine groep les willen. Door de kleine groep is er veel aandacht voor een ieder.  Je krijgt les van sinds 2006 gecertificeerd Senior Chi Running instructeur Annemarie Pruijt.

beginnerscursus ‘start to chi run walk’ van 3 tot 5 trainingslessen van totaal 5 uur

  • van 0 naar 3 tot 5 km! Deze cursus is geschikt als je beginnend hardloper bent en je wilt  graag 3 tot 5 kilometer hardlopen maar door wat rustiger op te bouwen. Deze cursus wordt afwisselend in een cursus van vier of vijf  lessen gegeven, je krijgt altijd totaal 5 uur les zodat je in beide cursussen hetzelfde aan looptechnieken en -houding leert..

Wist u dat…. chi walking een mooie aanvulling is op chi running

Kosten:

2x 21/2 uur cursus 115,-
1 daagse cursus 115,-

Kosten:

basiscursus small group 115,- (max 4 deelnemers)

Kosten:

beginnerscursus 4 tot 6 lessen (6 uur) normaal 135,-
nu geldt er een starterskorting en betaal je 115,-

Kosten:

igv kortingscoupon stuur een mail

Locatie:

diverse locaties en op aanvraag

Voor wie:

elk niveau en leeftijd