Chi Tennis Clinic

Energia Training organiseert i.s.m. andere tennisleraren een Chi Tennis Clinic, waarin je je tennispel leert verbeteren.

In deze leerzame clinic van vier uur leren we je tennissen vanuit structuur en ontspanning zonder overbodige spier- en wilskracht. Zwaardvechters uit het Oude China waren meesters in het snel, soepel, krachtig en accuraat hanteren van het zwaard. Dat willen wij bereiken met onze racket.
Als eerste leren we je de een van de belangrijkste basishoudingen in de chinese krijgskunst. Die blijkt, zo hebben wij ontdekt en ervaren, het perfecte uitgangspunt te zijn voor alle tennisslagen. Vanuit die basis worden je tennisslagen simpel, herhaalbaar en uiterst effectief.  Tennissen met meer ontspanning en plezier is naar onze eigen ervaring het resultaat. En blessures worden voorkomen!

In deze intro workshop is speciaal aandacht voor de techniek van de belangrijkste tennisslagen.  Uitgebreide video-coaching maakt een wezenlijk onderdeel uit van deze clinic: je spel verbetert hiermee snel!
In vervolg trainingsworkshops richten we ons ook op speltraining waardoor je mentaal een sterkere speler wordt.

De clinic is geschikt voor alle niveaus.

Kosten:

basisclinic 3 1/2 uur 110,- p.p. incl. baanhuur, ballen, video-analyse

Locatie:

Oostvoorne/Zoetermeer

Duur:

3 1/2 uur

Voor wie:

elk niveau en leeftijd