Vervolg workshops oud

Na de basiscursus Chi-running kun je meedoen met de verdiepingsworkshops

Ook dit jaar staat een speciale serie van verdiepingsworkshops op het programma waarin steeds verschillende thema’s aanbod komen. In deze 2 uur durende workshops frissen we de basistechnieken op en breiden we de chi running techniek verder uit met vervolgtechnieken op onder andere level 2 en 3 niveau.  Ook komt er trainingsstof bij die Annemarie heeft geleerd tijdens haar andere sport- en krijgkunst opleidingen, die heel toepasbaar zijn in het Chi Running en je helpen bij het lopen op wedstrijdniveau. In de Chi Running & Mindful Running workshops wordt hier nog uitgebreider op ingegaan.2013-11-09 11.22.22_site

Losse vervolgworkshops
In de vervolg- en verdiepingsworkshops  is de groep niet groter dan 6-10 personen. De workshops vinden om de 6 tot 8 weken plaats  in Rotterdam en dan in Oostvoorne. Heb je een eigen groep, dan is het ook mogelijk op locatie te komen.

1 daagse vervolgworkshops Chi Running & Mindful Running
Wil je in flow lopen, doe dan mee met deze leerzame Chi Running & Mindful Running workshop. De chi running techniek frissen we op en verdiepen we met gerichte techniektrainingen en video-analyse. Ook laten we deze dag body en mind beter samenwerken waardoor je meer haalt uit je normale loop, afstanden of wedstrijd. We doen verschillende oefeningen uit de yoga, chi kungs en meridiaanstretchingen én je leert verschillende body mind aandachtsoefeningen toe te passen tijdens het hardlopen. Een mooie afwisselende dag tussen inspanning en ontspanning, yin en yang en het ervaren van flow. We trainen op level 2 en 3, ieder zal vooruitgang merken, of je nu voor je plezier loopt of komt om doelgericht je prestaties te verbeteren. Voor meer informatie vraag de folder aan.

Andere mogelijkheden

Veel cursisten ervaren het als leerzaam om de basiscursus of een deel ervan nog een keer te doen. Ook worden er naast de verdiepingsworkshops van 2 uur of 1 dag een serie vervolgtrainingen – een 7 tot 12 weekse programma- gegeven in Oostvoorne en Rotterdam. Na afloop zijn er weer vervolgmogelijkheden, op deze manier maak je vanzelf level 2 en 3 eigen. Verder is er een chi run walk programma voor de beginnende hardloper: van 0 naar 5 km. Bij belangstelling meld je alvast aan. Vanwege de kleine groepen is er altijd voldoende ruimte voor individuele aandacht en verdieping van de techniek.

 

Kosten:

verdiepingsworkshop 24,50

Locatie:

R'dam/Oostvoorne/op aanvraag
elders

Duur:

2 uur