Vervolg workshops

Na de basiscursus Chi-running kun je meedoen met de verdiepingsworkshops-level 2

Je kunt kiezen uit verschillende workshops, van 2 uur of een hele dag (8 uur). Ook komt er trainingsstof bij die Annemarie heeft geleerd tijdens haar andere sport- en krijgkunst opleidingen, die heel toepasbaar zijn in het Chi Running en je helpen bij het lopen ook op wedstrijdniveau. In de Chi Running & Mindful Running workshop van 1 dag wordt hier uitgebreid op ingegaan.2013-11-09 11.22.22_site

Losse vervolgworkshops
In deze 2 uur durende workshops frissen we de basistechnieken op en breiden we de chi running techniek verder uit met vervolgtechnieken op onder andere level 2 niveau. De groep in deze vervolg- en verdiepingsworkshop is niet groter dan 6-10 personen. De workshops vinden om de 6 tot 8 weken plaats  in Rotterdam en dan in Oostvoorne. Heb je een eigen groep, dan is het ook mogelijk op locatie te komen.

1 daagse vervolgworkshops Chi Running & Mindful Running
Wil je vaker in flow lopen, en ben je nieuwsgierig naar yoga, chi kung en hoe je mindful kunt lopen? Doe dan mee met deze leerzame Chi Running & Mindful Running workshop van 1 dage. De chi running techniek frissen we op en verdiepen we met gerichte techniektrainingen en video-analyse. Ook laten we deze dag body en mind beter samenwerken waardoor je meer haalt uit je normale loop, afstanden of wedstrijd. We doen verschillende oefeningen uit de yoga, chi kungs en meridiaanstretchingen én je leert mindful te lopen door verschillende body mind aandachtsoefeningen toe te passen tijdens het hardlopen. Een mooie afwisselende dag tussen inspanning en ontspanning, yin en yang en het ervaren van flow. Voor meer informatie over deze dag vraag de folder aan.

Andere mogelijkheden

Veel cursisten ervaren het als leerzaam om de basiscursus of een deel ervan nog een keer te doen. Ook worden er naast de verdiepingsworkshops van 2 uur of 1 dag een serie vervolgtrainingen – een 7 tot 12 weekse programma- gegeven in Oostvoorne en Rotterdam. Verder is er een chi run walk programma voor de beginnende hardloper: van 0 naar 5 km. Bij belangstelling meld je alvast aan. Vanwege de kleine groepen is er altijd voldoende ruimte voor individuele aandacht en verdieping van de techniek.

 

Kosten:

verdiepingsworkshop 24,50 (2 uur)

Kosten:

1 daagse workshop 110,- (8 uur)

Kosten:

igv kortingscoupon stuur een mail

Locatie:

R'dam/Oostvoorne/op aanvraag
elders

Duur:

2 uur of 8 uur