Retreats Jaartrainingen Workshops!

Naast de reguliere cursussen zijn er ook losse workshops en buitenlandse trainingsweken.

Jaar en half jaar training: cyclus van 5-6 workshops 

In de periode van oktober 2018 tot en met juni 2019 worden twee series van 1 daagse workshops georganiseerd. Serie 1 bestaat uit vier tot vijf 1 daagse basisworkshops met als Thema Vitaliteit en Balans en serie 2 bestaat uit zes vervolgworkshops met als Thema Wisdom. Deze zomer vind je hier meer informatie over. De flyer met actuele data is alvast vrijblijvend op te vragen.

Basisserie 2018-2019

In de periode van oktober 2018 tot en met april 2019 worden vijf 1 daagse workshops georganiseerd.
In deze cyclus van vijf workshops komen verschillende thema’s aan bod waarin je verschillende meditatie technieken leert vanuit de tao en de chinese 5 natuurelementen. Naast meditaties doen we verschillende chi kungs en toegankelijke chinese yoga oefeningen zodat je niet alleen leert om stiller en ontspannen te worden maar ook om de vrijgekomen energie te laten doorstromen. Je krijg meer energie en je komt steviger in je schoenen te staan. Je ontdekt de kracht van je eigen zelfgenezend vermogen en ruimte die zal ontstaan voor eigen groei en persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie klik hier.
Ook in 2019-2020 komt er weer een jaartraining. Je kunt je alvast op de belangstellendenlijst zetten dan ontvang je als eerste de informatie en data.

Vervolgserie 2018-2019

In de periode van oktober 2018 tot en met april 2019 wordt een interessante vervolgserie van 5-6 workshops gegeven met het Thema Wisdom. Voor meer informatie klik hier. Het thema voor 2019-2020 is binnenkort bekend. Je kunt je alvast op de belangstellendenlijst zetten dan ontvang je als eerste de informatie en data.

Trainingsweken op IBIZA

In 2019 wordt in mei en september weer een Chi kung, Yoga en Tao Meditatie week met natuurwandelingen georganiseerd op IBIZA. Een heerlijke 5 daagse retreat met mogelijkheid om 2 dagen eerder gratis te verblijven. Twee verschillende trainingsweken. Voor meer info klik hier. Bij belangstelling stuur een aparte mail, dan krijg je vrijblijvend de flyer met alle praktische informatie opgestuurd. In verband met de reservering van de accommodatie houdt de inschrijvingstermijn in de gaten.

Losse Binnenworkshops:

Daarnaast worden zo nu en dan  losse binnenworkshops georganiseerd met als thema ‘Ontspannen en Flexibele Rug’ , ‘Relaxte Schouders en Nek’ en ‘In Je Element’. In de zomermaanden zijn er speciale losse buitenworkshops.
Wil je op de hoogte worden gehouden, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Losse Buitenworkshops:

ZOMER: maandag- of woensdagavond is er in de zomer yoga en chi kungs op het strand of in het bos, afhankelijk van het weer!
HELE JAAR DOOR: 1x per 3-4 maanden op zaterdag een body mind buiten les.
Lees meer bij BODY MIND BUITEN

Kosten:

ééndaagse workshops 97,50,- p.p. per dag, er geldt korting bij inschrijving halfjaartraining

Kosten:

rugworkshop 55,- (3 uur)

Kosten:

ibiza retreat prijs op te vragen
stuur een email voor de flyer

Locatie:

Oostvoorne en Brielle en Rotterdam

Duur:

variërend van 1 1/2 tot 3 uur tot 7 uur

Voor wie:

vrijwel iedereen